Tagovi

20.02. petak, 22h, Kolaps (NS), Impurita (ZR)

20.02. petak, 22h, Kolaps (NS), Impurita (ZR)

Ulaz: 200 dinara&nbsp

Kolaps

Bend Kolaps nastao je leta 2005. godine.
Osnovali su ga Ognjen Popović OGI i Mijodrag Cigljarev KIMI.

Prvih godinu ipo dana bend prolazi kroz brojne promene u postavi na mestima pevača i bubnjara.
Početkom 2007. godine na mesto bubnjara dolazi Miroslav Crveni i tu i ostaje. Bend izlazi na mnogobrojnim kompilacijama i uskoro postaje koncertno najaktivniji u regionu.
Po povratku Crvenog iz vojske u septembru 2008. godine Kolaps dobija
novog člana, Vladimira Zarina Dowlu, na mestu basiste.

Vokal – KIMI,
bubanj – CRVENI,
gitara – OGI,
bas – DOWLA.

Kolaps svira old school HARDCORE sa primesama new school-a. Temakika textova je bazirana na svakodnevnici koja nas okružuje, problemima običnog čoveka u moru nemilosrdnih dana, a obuhvata i veliku mržnju prema svakom obliku politike.

Ipak, textovi su uvek sa nekom dozom optimizma i verom da čovek ima snage da to sve pobedi sam. Kolaps ima nekoliko demo izdanja i polako se priprema za ulazak u studio radi snimanja prvog albuma.

Impurita

Bend Impurita je nastao u proleće 1999. godine u Zrejaninu. Početni sastav je bila trojka koju su sačinjavali: Vujnov Aleksandar (Sale)-bas, Vujnov Slobodan (Kvobek)-bubnjevi i Kirćanski Pavle (Kartman)-gitara. Posle nešto više od godinu dana u bend ulazi i Rabasović Nenad (Rabas)-vokal i Impurita funkcioniše u tom sastavu sve do februara 2008. godine kada bendu pristupa i drugi gitarista Alekandar Radojević koji je jedan od osnivača benda Pitchwais iz Kule.

www.myspace.com/impurita

Podeli na:

facebook twitter