Tagovi

Lice ulice u CK13

Novi broj magazina LICEULICE, posvećen vodi, upravo je izašao iz štampe i možete ga kupiti u CK13.
U novom broju LICUULICE pročitajte nove priče, reportaže, intervjue, a tu su i fotografije sa margine, kao i niz tekstova o svežim idejama, aktivističkim naporima i pozitivnim promenama u regionu i širom sveta, kao i bogat prikaz kulturnog aktivizma.

Svaki broj moći ćete da kupite i u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu, u Infoteci CK13, kao i na događajima od prodavaca. Cena jednog primerka je 100 din. Polovinu sredstava dobijaju deca ulice koja su i prodavci ovog prvog ulicnog časopisa u Srbiji, a druga polovina namenjena je štampanju sledećeg broja!

Kupujući LICEULICE pomažete mnogima, a čitajući LICEULICE, pomažete sebi!

Liceulice je nezavisni medij posvećen temama od značaja za održivi razvoj društva. Poštujući univerzalne vrednosti i zalažući se za ljudska prava zalazu se za demarginalizaciju grupa, pojedinaca, ideja, za inkluziju. Autori pišu o očuvanju zdrave i održive životne (fizičke i mentalne) sredine, a protiv zagađenja i neodgovornog trošenja resursa. Teme koje su zastupljene su i afirmacija javnih prostora i javnog interesa, a protiv nedostupnosti i uzurpacije.

Podeli na:

facebook twitter