Tagovi

Počinje radionica iz oblasti mentalnog zdravlja mladih

U Omladinskom centru CK13, na Svetski dan mentalnog zdravlja, 10. oktobra u 19č, počinje radionica iz oblasti mentalnog zdravlja mladih koju sprovodi “Udruženje mladih za društveni aktivizam” iz Novog Sada u okviru projekta “Upoznaj sebe”, a pod pokroviteljstvom Gradske uprave za sport i omladinu, Kancelarije za mlade.
Radionice su zamišljene kao dvonedeljni otvoreni susreti i razgovori na temu mentalnog zdravlja i dostupne su široj javnosti. Do 11. novembra, održaće se ukupno osam radionica.
Često se kaže da je najveći uspeh (u Srbiji) ostati zdrav. Iako nekada deluje jednostavno, iza našeg zdravlja stoje kompleksni mehanizmi.
U svetu koji se konstantno menja i traži od nas da se i sami menjamo, prilagođavamo, aktivno sudelujemo, a da pri tom ostvarujemo svoje potrebe i želje, da maštamo i uživamo, teško je održati ravnotežu.
Ova radionica će vam pomoći da shvatite gde se trenutno nalazite, a gde želite da budete. I kako na ovom putu sačuvati mentalnu ravnotežu i očuvati psihičko blagostanje.
Mentalno zdravlje je pojam koji se sa razlogom sve češće pominje. Ipak, čini se da se o njemu zna manje nego ikada. Radionica „Mentalno zdravlje“ ima za cilj da vam odgovori na pitanje: Šta je mentalno zdravlje? Koje su osnovne predrasude? Šta možemo učiniti već danas da bi učinili sebe zdravijim?
Udruženje mladih za društveni aktivizam

https://www.facebook.com/drustveni.aktivizam

Podeli na:

facebook twitter