Tagovi

NLO: Umetnost radi akcije 5

Gabriella Benak

NOVOSADSKA LEZBEJSKA ORGANIZACIJA – NL

UMETNOST RADI AKCIJE 5

lezbejski aktivistički festival 

Ove godine festival posvećujemo bendu Pussy Riot.

Svi programi festivala “Umetnost radi akcije” održavaju se u Omladinskom centru CK13, Vojvode Bojovića 13, Novi Sad. Ulaz na programe je slobodan.

3. DAN

13h – 17h Ženski bazar

ŽENSKI BAZAR je prodajna izložba autora i autorki koji/e se bave izradom i (re)dizajniranjem različitih vrsta rukotvorina. Cene na Bazaru su povoljne: uloženi rad i cena proizvoda je proporcionalna, sa ciljem da svi/sve koji/e posete Bazar mogu nešto i da kupe. Bazar neguje fairtrade politiku i pristupačnost cena. Ženski Bazar pokrenut je pre svega iz potrebe da podržimo žene koje dele svoju kreativnost, da ih podržimo u ekonomskom smislu i promovišemo njihov kreativni rad. Ženski bazar su pokernule žene, ali je otvoren da na njemu izlažu svi bez obzira na pol/rod. Dođite, razgledajte, informišite se, razmenite, povežite se, družite se… Očekujemo Vas!

15h – 17h Radionica veganske ishrane ( Dođite, učestvujte, večerajte! )

Šefica kuhinje : Ana Zorbić, Ženski prostor, Niš

Maloya Maloti

17h Topli obrok

MUZIČKI PROGRAM :

21:15h Gabriella Benak, violinistkinja i vokalna umetnica. Gabriella će nastupiti sa svojim solo projektom pod nazivom “Life”, koji uključuje glas, violinu i violu.

22:15h Maloya Maloti, umetnica – muzičarka iz Beograda, koja trenutno živi u Berlinu. Nastupiće sa svojim širokim repertoarom jazz standarda, bluza, fanka.soundcloud.com/maloya-2

Specijalne gošće :

Lori i Bojana Bulatović Bo, LoBo bubnjarke, Novi Sad – Beograd

Festival podržavaju : Kvinna till Kvinna, Female Oxygen, Heart and Hand Fund

Podeli na:

facebook twitter