Muzički događaj 31. Aug 17. 22:00

Tagovi

B.R.A.I.N. + Straight Mickey And The Boyz – UHO, GRLO, NOISE, 1. DAN

U okviru prvog dana Festivala samoorganizovanja u muzičkom delu programa koji nosi naziv UHO, GRLO, NOISE nastupiće grupe B.R.A.I.N. iz Novog Sada i Straight Mickey And The Boyz iz Beograda.

 

B.R.A.I.N. (Novi Sad) je mlad i energičan novosadski trio. Sviraju math thrash sa elementima đenta i mathcorea. Članovi benda su: Arsenije Čudić (gitara, vokal), Gordan Aradski (bas) i Božo Grahovac (bubnjevi). Prvi put su nastupili u Crnoj kući 2015. godine u okviru 6. Scena Festa, festivala underground i alternativnog zvuka koji promoviše mlade i neafirmisane autorske bendove. Ovo će im biti drugi nastup u CK13. Tremu više nemaju. Dođite i podržite ih u onome šta rade najbolje.

Straight Mickey And The Boyz (Beograd) su dinamična trojka odličnih muzičara koji su uticaje raznih stilova i žanrova rock and rolla strastveno utisnuli u prepoznatljiv i jedinstveni muzički izraz žestoke energije, te su se na regionalnoj muzičkoj sceni etablirali kao jedan od najperspektivnijih bendova novije generacije, a zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Istoimeni album prvenac (Odličan hrčak, 2015.) je dobro preneo sirovu energiju koju poseduju, ali da bi se do kraja dobilo sve ono što karakteriše bend, potrebno je pogledati ih uživo. Njihov pristup muzici tek tad eskalira do vrhunca, što je i glavni razlog zašto su jedna od grupa o kojoj se priča u poslednje vreme. Članovi benda su: Boško Mijušković (bas), Miodrag Cicović (gitara) i Danilo Luković (bubanj).

Album možete poslušati na njihovoj bandcamp stranici:

https://straightmickeyandtheboyz.bandcamp.com/releases

 

Straight Mickey and the Boyz Live @ Festival Ment, Gala Hala (Ljubljana):

 

—————————

Ulaz je na donacije.

Doniraj i podrži scenu kojoj i sam_a pripadaš!

Donaciju vidimo kao jedan oblik participacije (nasuprot konzumerizmu, elitizmu i vladajućim ograničenjima u kapitalizmu) kojom se ističe solidarnost i podrška, briše granica između organizatora, izvođača i posetilaca i na taj način gradi održiva alternativa.

Ko ima manje, može dati manje; oni koji imaju više, mogu dati malo više. Donacija se zasniva na poverenju, zavisno o samoproceni i finansijskim mogućnostima svakoga od nas.

Podeli na:

facebook twitter