rebuildcollective0304
Muzički događaj 03. Apr 18. 20:00

Tagovi

Blind Youth, Become as One, Against the Odds | Novi Sad show

U organizaciji Rebuild Collective 3. aprila u Crnoj kući svirka tri odlična HC benda.

U goste nam dolazi nemačka ekipa iz benda Business as Usual, sada sa novim zvukom, izmenjenom postavom i novim imenom – BLIND YOUTH. Sviraju mešavinu modern hc 00’s zvuka sa novijim talasom ala Turnstile. Dođite, poslušajte, i nađite walkman na najlonu, jer je ekipa spremila kasetno izdanje da nervira sve vas koji lično doživljavate nosače zvuka.
?https://blindyouthhc.bandcamp.com/
?https://www.facebook.com/blindyouthhc/
?https://www.instagram.com/blindyouth_hc
✖✖✖
Bend BECOME AS ONE je posle pet godina rada konačno snimio album pod nazivom “Vreme uništava sve”. Sigurno ga niste poslušali jer vas je mrzelo, tako da dođite da poslušate uživo nove pesme i vidite lika koji još uvek fura Sepultura/Soulfly majice.
?https://becomeasone.bandcamp.com/
?https://www.facebook.com/BecomeAsOne/
✖✖✖
Against the Odds takođe nisu dovoljno ispromovisali svoj novi EP “Eleventh hour”. Spremila je ekipa novi cd, kažu još da mrze stari cd i ne daju/prodaju ga nikom. Ako niste slušali bend, to vam je zvuk starog CMbK & novijih BANE albuma, pa vi sad propustite.
?https://againsttheoddspunk.bandcamp.com/
?https://www.instagram.com/againsttheoddspunk
?https://www.facebook.com/againsttheoddspunk/
✖✖✖
Vrata će biti otvorena od 20h, kada vas i mi pozivamo da dođete na vegan klopu i ubacite koji dinar za životinje kojima je potrebna naša pomoć. Vidimo se u hardcore Utorak, kao nekada, kao nikada. Upad je 300 dinara, i svi prihodi od karata odlaze bendu da pokrije trošak goriva što se cima da dolazi do nas, tj. da stigne do sledećeg mesta na turneji. Na svirci će pored vegan kuhinje biti i Distro sa majica/fanzinima/izdanjima bendova iz hardcorepunk podzemlja.

rebuild crew

Podeli na:

facebook twitter