dovck13
Naša samouprava 18. Oct 17. 14:00

Tagovi

Dan otvorenih vrata CK13

Pozivamo sve naše komšije i komšinice iz MZ Žitni trg, kao i ostale sugrađane i sugrađanke, na Dan otvorenih vrata Crne kuće! U sredu, 18. oktobra, družićemo se sa vama od 14 do 23 časa. Imaćete prilike da nas pitate sve što ste hteli da znate o Crnoj kući i da se iz prve ruke upoznate sa našim radom i aktivnostima.

Zašto je Crna kuća crna? Ko nas plaća? Da li je CK13 sekta? Šta se u Crnoj kući dešava pre 17č? Da li su tamo svi vegani? Koliko ljudi radi u Crnoj kući? Samo su neka od pitanja koja se i posle deset godina postojanja CK13 mogu čuti u našem neposrednom okruženju. Zato i organizujemo ovaj Dan otvorenih vrata, kako bi i lokalna zajednica i šira javnost mogli da se konkretnije informišu o načinima i principima našeg funkcionisanja, kao i o vrednostima za koje se zalažemo.

Ovo će ujedno biti i prilika za sve zainteresovane da se priključe pojedinim aktivnostima, radionicama, akcijama, zajedničkom kuvanju, ali i da se upoznaju sa našim tekućim projektima i mogućnostima volontiranja ili eventualnog angažmana u CK13.

Ove srede za vas pripremamo specijalnu vegansku večeru u čiju se pripremu možete i sami uključiti, kao i muzički program, radionicu heklanja, a možda pronađete i neku korisnu stvar u Ormariću razmene ili kakvu zanimljivu knjigu u našoj Infoteci, kao i da sami sebi napravite bedž.

Satnica:
14č Otvaranje vrata
15č Otvorena kuhinja, zajednička priprema večere
15:30č Dnevna tura kroz celu kuću
17č Heklica, besplatna radionica heklanja
18č Večernja tura kroz celu kuću
20č Zajednička veganska večera
21č Druženje uz muziku

*Stalni punktovi: Ormarić razmene i Infoteka (razmena knjiga i izrada bedževa)
*Kutije za donacije: Donaciju vidimo kao jedan oblik participacije kojom se ističe solidarnost i podrška, briše granica između organizatora, izvođača i posetilaca i na taj način gradi održiva alternativa.

Bićemo tu od 14 do 23č, svratite da se bolje upoznamo 🙂

Podeli na:

facebook twitter