Drum circle
Radionica 26. Jul 18. 18:00

Tagovi

Drum circle & creative writing

Pozivamo vas na neformalno okupljanje na koje su dobrodošli svi koji su voljni da učestvuju u komunikaciji kroz tekst i improvizaciju na perkusijama (i drugim instrumentima).

Za učestvovanje nije neophodno prethodno iskustvo i/ili muzičko i/ili književno obrazovanje, ali je potreban stav i aktivnost koji se zasnivaju na slušanju drugih i igri kroz koju se generiše komunikacija u kojoj je izražen duh zajednice, a koja ostavlja dovoljno prostora za dinamiku individue.

Grupa će biti podeljena na dva dela: Drum circle i kreativno pisanje, s tim što će u drugom delu radionice doći do spajanja ova dva pristupa. Materijal koji će dobiti svi učesnici je na engleskom jeziku, ali se može pisati na bilo kom jeziku.

Učesnici Drum circle radionice sa sobom mogu poneti i neke predmete i “igračke”. Dolaze u obzir i plastične kofe, konzerve/plastične posude napunjene pasuljem, pirinčem, kamenčićima, itd. Dakle, low tech instrumenti, što ne isključuje i neke druge.

Poželjno je da učesnici radionice kreativnog pisanja sa sobom ponesu olovke.

Radionica će početi u 18 časova, a predviđena dužina trajanja je dva i po sata. Učešće je besplatno i nije neophodno prethodno prijavljivanje.

Podeli na:

facebook twitter