Muzički događaj 16. Dec 17. 21:00

Tagovi

Frozen Moonlight + Rain Delay + See It My Way

Frozen Moonlight, koji su nastali 2013. godine, obeležiće ovom prilikom svoj četvrti rođendan. Ovaj mladi bend svira kombinaciju melodic death metala i metalcora. Promovisaće svoj novi singl “Cinder” koji je izašao početkom oktobra, kao i deo novog materijala sa debi albuma na kojem rade. Takođe, počastiće vas i sa svojim starim pesmama sa prvog EP izdanja “Dat Victoria Vires” iz 2014. godine, koji je Global Metal Apocalypse proglasio za najbolje srpsko metal izdanje iste godine.

Dočekujući 15. rođendan, Rain Delay će svirati presek celokupne diskografije, ističući poslednja dva albuma koje je odsvirala sadašnja postava, a naročito album SELENOPHILIA, koji u izboru Dotkom magazina proglašen za album godine 2016. Iz tabora benda najavljuju specijalne goste koje do sada publika nije imala prilike da vidi, kao i neke stalne goste.

See It My Way je nastao kao sproredni projekat nekadašnjeg benda Get Off My Property koji danas čine Đuka (vokal + gitara) i Mika na drugoj gitari. Ideja da sviraju kao duo je nastala početkom 2015. godine kao rezultat mnogobrojnih druženja i komponovanja van do tada poznatog kalupa. Pored par obrada koje su najpribližnije alternative/emo zvuku, See It My Way kroz repertoar sprovodi pretežno autorski rad prezentovan pubilici sa dva singla “Days Out” i “19”, a EP “111” planiraju da izbace do kraja godine.

Podeli na:

facebook twitter