Aktivizam, Radionica 07. May 12. 17:00

Tagovi

IT EDUKACIJA BR.3

U okviru IT edukacije predstavili smo vam mnoge besplatne aplikacije koje možete koristiti kako biste predstavili svoju inicijativu, organizaciju, kao i učili i delili informacije i veštine. Na drugoj edukaciji čuli smo više o distribucijama Linuksa, kao i o razlozima korišćenja open source programa i operativnog sistema.

Infoteka organizuje još dve edukacije u maju, kako bismo vam pokazali korisne, zanimljive aplikacije, pokrenuli vas da ih koristite. Pokušaćemo da okupimo grupu ljudi koja će sa nama nastaviti da razvija ovaj programski sadržaj u Infoteci.

Još uvek se možete prijaviti na IT edukaciju putem mejla na: jelena.tipsin@ck13.org, kao i preko boksa na sajtu ck13.org, tako što ćete ostaviti svoje ime, prezime i svoju motivaciju za učešćem na edukacijama.

Sledeća, treća IT edukacija će se održati ponedeljak, 7. maj, i održaće se od 17h-20h. Četvrta edukacija će se održati 21. maja od 17-21h.

Svi koji su se već prijavili na prethodne edukacije će moći da učestvuju i na narednim edukacijama.

-Open Office, Libre Office, iskustvo u open source zajednici

-Google aplikacije, google docs, Google docs radionica

– (QR)Quick Response kod, Šta sve možete raditi sa QR kodovima?

 

Gosti predavači:

-Toplica Tanasković, Član srpskog OpenOffice tima

-Jovan Vidić, Codenious

-Vasilij Milošević, Srbodroid

 

Takođe, možete posetiti Infotekin blog na http://infostoreck13.wordpress.com/.

U okviru Infoteke funkcionišu: Aktivistički bioskop, Besplatna radnja, distro.

Infoteka CK13 je otvorena svakim radnim danom od 17 do 21h na adresi Omladinski centar CK13, Vojvode Bojovića 13, Novi Sad.

Podeli na:

facebook twitter