Muzički događaj 09. Feb 12. 21:00

Tagovi

Kingdom + Wrong Answer + Furtive Forest

1. KINGDOM (Filadelfija, SAD)

Bend koji se oformio 2006. godine i dolazi nam iz Filadelfije. Pojavio se u vreme prezasićenja na hardcore sceni i eksplodirao svojom pojavom na istoj sa svojom jasnom porukom za ljudsku i životinjsku slobodu i pravdu vođen saosećanjem. Ove godine Kingdom je izbacio svoje najkvalitetnije i najbolje izdanje do sada “Threads,” izdato na Dead Truth Recordings( http://xkingdomx.bandcamp.com/ ). Muzički će vas verovatno dosta podsetiti na NYHC ali su istom dodali pravu dozu svežeg i originalnog zvuka u šta ćete imati uskoro priliku da se uverite i uživo.
Kingdom je odličan hardcore bend koji svojim stavovima podseća na stvari koje su mozda godinama ostale uspavane na hardcore sceni , a to je integritet i širenje ideje slobode i pravde kako za ljude tako i za sva živa bića. Kingdom je bend koji je dokaz da baklja vegan straight edge hardcore-a još uvek bukti istočnom obalom ali i na svetskoj mapi hardcore-a.
Dođite da zajedno podržimo ovaj sjajan band na njihovoj evropskoj turneji i širom otvorimo oči i uši za stvari koje imaju da nam poruče i ispričaju.

Bend Kingdom i dešavanja u vezi benda možete pratiti ovde:
http://xkingdomx.blogspot.com/
http://twitter.com/xkangdumbx
http://www.facebook.com/xkingdomx

Merch koji će biti dostupan na svirci:
http://xkingdomx.bigcartel.com/

Poslušajte Kingdom:
http://myspace.com/xkingdomx

Download albuma (Ako vam se svidi, molim vas podržite bend kupovinom njihovih izdanja na koncertu jer je to najbolji način podrške benda na njihovoj turneji.hvala) :
Kingdom – The Rage That Guides – 2009
http://www.mediafire.com/?5zniijzzq2j
Kingdom – Threads
http://xkingdomx.bandcamp.com/

Podržavajh ideju vegan straight edge-a i zdravog razuma :
www.becausewemust.org/
www.mercyforanimals.org/
www.supervegan.com/
www.profoundhatredofmeat.blogspot.com
www.akpress.org/
www.democracynow.org/

2. WRONG ANSWER (Filadelfija, SAD)

Ove Filadejfiske barabe definišu svoj zvuk kao “Naughty Youth Crew”, koji je isnpirisan mešavinom panka i hardcore-a i bendovima kao što su Integrity, kao i gomilom bendova čija imena počinju na R, kao što su: Ringworm, Right Brigade, The Ramones, Raw Deal, Ramallah and Raekwon. Wrong Answer govori o socijalnim i ličnim problemima u svom okruženju, maloletničkoj delikvenciji, zloupotrebi psihoaktivnih supstanci, borbi izmedju vere i crkve, problemima radničke klase da uvidi lance i načine na koji ih kontrolišu i iskorišćavaju njihove vlade.
Surova realnost bez mnogo ulepšavanja sa uvek kontraverznim nastupima (čitaj često golišavim nastupima) i bend koji iza sebe ima samoizdati EP “The Wrong Way” i svoj 7”prvenac na Harvcore records, “The World Is Empty”, koji je SJAJAN !!!

Poslušajte WRONG ANSWER ovde:
http://www.myspace.com/wronganswerhardcore
http://wronganswer.bandcamp.com/

Facebook stranica
www.facebook.com/wronganswerhc

3. FURTIVE FOREST (Novi Sad)

Iz surovosti betonske šume Novog Sada, vojnih kula na obali Dunava i podbarske apatije nastupiće bend na domaćem terenu. Bend svira agresivni 90s emotional hardcore. Svoje prvo izdanje bend će predstaviti u narednih nedelju dana tako da nećete biti uskraćeni da čujete o čemu se tu radi.

Facebook stranica FF:
http://www.facebook.com/pages/Furtive-Forest

Podeli na:

facebook twitter