Muzički događaj 04. May 12. 22:00

Tagovi

Mlade snage: Zoon Politikon + Fusion

Zoon Polititikon su mladi perspektivan bend iz Podgorice. Do sada su nastupali u Podgorici i Nikšiću. Delili su binu i sa bendovima: Zoster, Popecitelji, Autogeni Trening, Gomila Nesklada..Ne mogu se jasno žanrovski definisati jer kombinuju veliki broj muzičkih pravaca (kao npr. hard core, ska, reggae…) U februaru 2012. izdali su prvi EP pod nazivom “Čovjek pas”,kao i spot za pjesmu ‘Brate moj’. EP možete besplatno skinuti na muzickom portalu http://mulj.net/

Postavu benda čine:Danijela Despotović – vokal, Ilija Gajević – gitara, vokal, Jovan Gajevć – bas, vokal,Lazar Kojović– bubanj.

Fusion je energični novosadski bend nastao u novembru 2009. Sviraju autorske pesme, mada ubace po koju sing-a-long obradu. Po stilu bi se mogli svrstati u neki alt-pop-punk, mešavina Oasis-a i Green Day-a. Svirali su u svim većim klubovima i kafićima u gradu, kao na primer , SKCNS Fabrika, CK13, Route 66, Trema, Radio Caffee, kao i na mnogobrojnim festivalima, gde najviše ističu Exit Festival dva puta ( na kom su ujedno i bili najmlađi bend u istoriji ). Imaju dva demo izdanja.
http://www.youtube.com/watch?v=7rLFj-4_CvE

Podeli na:

facebook twitter