koncert081218
Muzički događaj 08. Dec 17. 21:00

Tagovi

Monohrom / Яetorika / Olivera Popović

OLIVERA POPOVIĆ – (Neo)klasična rokerska pojava u vidu čvrste desnice koja ore po stratokasteru i moćnog vokala kao stvorenog za koncertne arene, u stvari je opis nežnog devojačkog bića koje inspiraciju za svoje stihove pronalazi u unutrašnjim svetovima i oko sebe. Oliverina muzika je sazdana od sirovih gitarskih rifova i melodičnih napeva, što je u startu odvaja od većine kolega kantautora, koji uglavnom neguju čistu akustiku.

ЯETORIKA – Mladi, novosadski rokenrol bend koji neguju zvuk osamdesetih godina prošlog veka, ali i u čiju muziku uplivavaju i prizvuci pank roka. Prošli su kroz razne promene u bendu, počev od imena, a onda i same postave. Posle tih promena, bend je krenuo uzlaznom putanjom, a zakazanih svirki je sve više. Trenutno rade na svojim stvarima i zanimljivim projektima, što ih može razlikovati od ostalih rok bendova. Nestrpljivo i sa zadovoljstvom čekaju da pokažu šta imaju pošto su mladi i prilično željni dobre svirke.

MONOHROM – Rokenrol bend iz Novog Sada koji krase čvrste gitarske deonice, pevljive melodije i visokokvalitetna video produkcija. Zbog njih je titula srpskog Mančestera već uveliko prešla u ruke Novog Sada. Trenutno promovišu svoj prvi studijski album, pod nazivom Monohrom.

Podeli na:

facebook twitter