Muzički događaj 31. Jan 12. 21:00

Tagovi

My Own Voice + Strange Fear + The bridge

1. MY OWN VOICE ( Milano, Italija )

“We have to live in a perpetual state of revolution/because as soon as we bacome compiacent, million cages will rise around us.Please don’t leave now!”Evo, malo za promenu da čujemo glas italijanske hardcore scene. Bend My own Voice, dolazi iz Milana i postoji još od 2001. godine. Iza sebe imaju gomilu izdanja koja će te imati priliku da kupite na certu, već presviranu Evropu uzduž i popreko ali ne i Balkan!!! Tako da, evo nama prilike da poslušamo ovaj energični hardcore bend u svom dvorištu. Muzički, dosta brzo, agresivano i melodično ali akcenat i temelj je na ol skool hardcore-u sa grubljim vokalom i sing along. Ako volite bend RAISED FIST ovo je za prava stvar za vas.
Posle 11 godina ova ekipa je i dalje prisutna na sceni, i dalje prangija odličan i iskren hardcore i svakako je vredna naše pažnje na još jedan crni hardcore utorak. Za nas imaju da poruče, da će dati svoj maksimum, da će odvaliti svoj set i napraviti haos u Novom Sadu i …
NEVER GIVE IN, ALWAYS STAND FOR HARDCORE!!!

. muzika. textovi. info.
www.facebook.com/pages/my-own-voice-hc

. myspace is dead but still:
www.myspace.com/myownvoice

. reverbNation profil
www.reverbnation.com/myownvoice

. download
My Own Voice – “A Perpetual State Of Revolution” 2011
www.mediafire.com/?76bsy42m198s2gk

2. STRANGE FEAR ( Modena, Italija )

Bend Strange Fear postoji i prži hardcore od 2002-e godine. Posle 2 demo snimka (Demo 2004 i Cannibal Society 2006) i par promena u postavi, bend snima svoj prvi album pod nazivom “Another Bullet Of Hate” i izdaje za New Direction Records. Posle ovog izdanja sviraju više od stotinu koncerata u svom ol skool hardcore stilu sa dosta agresije i brzine.
U Avgustu 2011-e ponovo ulaze u studio i snimaju svoj drugi album pod nazivom “A Permanent Cold”, koji ubrzo izlazi na etiketi Indelirium Records.
Brz i agresivan hardcore, baš kakav i treba da bude.

Stejdž i pod su delili sa bendovima kao što su: Strength Approach, Straight Opposition, To Kill, Paura, The Orange Man Theory, X State-Ride, My Own Voice, Awaken Demons, Arturo, Affluente …

. muzika. textovi.
www.strangefear.bandcamp.com

. myspace is dead but still:
www.myspace.com/strangefearhc

. reverbNation profil
www.reverbnation.com/strangefear

. fb stranica
www.facebook.com/strangefearhc


3. THE BRIDGE
 ( Beograd )

Taman je Beogradski bend JAIN krenuo sa svojim radom, snimio prošle godine odličan EP “The less you hide…”(poslušajte ako niste pod obavezno) i kako to ponekad, nažalost, biva, prestao da radi posle svega par koncerata. A bilo je to baš ono što nam je falilo na sceni, odličan melodičan post hardcore.
Da stvar ne ostane na tome, što se tiče post hardcore zvuka kod nas, pobrinula se all star hardcore ekipa iz Hitman-a, Aca Choice koji se dohvatio vokala i Rajko Moblaw na gitari i sa ostatkom članova iz sad već neaktivnog benda JAIN, stvoriše bend THE BRIDGE.
Ekipa završava svoj demo i uskoro ćete biti upućeni konkretno o čemu se radi. A mi ćemo vam reći samo ovo, ako volite Revelation records 90-ih upakovan u originalnu kutiju iz 2012.e ovo je bend koji će vas oduvati.
Dodjite i uverite se sami o čemu vam pričamo na “crni utorak” u CK13.

 

Podeli na:

facebook twitter