Muzički događaj 15. Apr 16. 21:00

Tagovi

Nađa + Čistilište + Voda Nad Vodama

Nađa je indie / art rock / singer-songwriter projekat iza koga stoji Nađa Vračarić iz Novog Sada. Muziku stvara pod uticajem izvođača kao što su St. Vincent, Eugene McGuinness, Grizzly Bear, Sufjan Stevens i Arcade Fire. Svoj solo projekat je započela u septembru 2013. godine.

Čistilište je trio iz Beograda. Njihova muzika je eksplozivna kombinacija mračnijeg zvuka, noise-a i art punk-a. Beskompromisan stav, snažna energija i velika prijemčivost pesama kriju se iza masivnog zvuka koji pokreće telo. Čistilište je neizostavna koncertna atrakcija za one kojima muzika ne predstavlja samo zabavu.
Ivana Paunović – gitara, vokal
Nemanja Bulatović – bas
Trajče Nikolovski – bubanj, vokal

Bend Voda nad vodama oformljen je u Novom Sadu 2007. godine oslonivši se na punk logiku da je bitan stav, a ne muzičko iskustvo. Iako muziku Vode nad vodama ne možemo svrstati u žanr punk muzike, njihovi koncerti su izuzetno bučni sa dominantnim molskim pasažima radikalno svedenih ritmova i vokalnih harmonija,koji su možda ključni u izlivanju ogromne energije ovog punk is not dead svedočenja u 21. veku.

Zoran Padežanin – vocal

Dragan Radić gitara

Marijan Toader – bas

Boris Malinović – bubanj

Podeli na:

facebook twitter