Aktivizam, Muzički događaj 07. Feb 14. 21:00

Tagovi

Pomozimo malom Konstantinu!

Nastupaju: Against The Odds, Get Off My Property, Freddz Krueger i C.P.R..

Sav novac prikupljen od ulaznica ide za lečenje petogodišnjeg Konstantina Jankovića.

Zbog posledice nedostatka kiseonika, na porođaju, Konstаntin kаsni u psihomotornom rаzvoju (cerebrаlnа pаrаliza infantilis spastic). Nа fizikаlnim terаpijаmа se nаlаzi od trećeg mesecа životа, a potrebаn je i nаstаvаk neurostimulаtivnih terаpijа nа svаkа tri mesecа. Zа metod lečenjа terаsuit metod i Integracije Primitivnih Refleksa Kvantnim Laserima, u trаjаnju od 3 nedelje po četiri sata dnevno, potrebno je 1200 eurа na svaka tri meseca. Pored toga, porodica na potrebne suplemente i put u Suboticu, kod dr Rudolfa Vojnića, potroši i preko 200 eura mesečno.

Nastupaju:

Against The Odds – mladi novosadski punk rock bend. Iza sebe imaju nastupe u Novom Sadu i okolini, uključujući i To Be Punk Festival, Exit Festival, Kulpin Fest itd. Ovom prilikom, bend će predstaviti i pesme koje će se naći na nadolazećem EP izdanju.

https://www.facebook.com/EqualizerATO

Get Off My Property – mladi pop punk bend iz Novog Sada, koji će vam predstaviti svoje autorske pesme, kao i obrade istog žanra. Bend postoji nesto više od godinu dana i koncertno je aktivan po brojnim klubovima u Novom Sadu.

https://www.facebook.com/GetOffMyProperty

Freddz Krueger – predstavljaju hard rock/heavy metal bend iz Rume, koji postoji od 2003. godine. Učestvovali su na mnogobrojnim svirkama i gitarijadama, među kojima je i Zaječarska gitarijada (2006), na kojoj su osvojili četvrto mesto, dok je pesme ‘Između pakla i nebesa’ uvrštena među tri najbolje na festival.

Podeli na:

facebook twitter