Muzički događaj 21. Mar 15. 21:00

Tagovi

Proleće / Anti You / Against The Odds

Dolazak proleća, novosadski punk hardcore veterani Proleće, obeležiće tradicionalnim gigom, svojim trinaestim, u CK13. Biće to finalno veče zajedničke vikend ture sa sastavom Anti You.
Anti You je jedan od najboljih italijanskih i evropskih hardcore/punk bendova. Album “Two-Bit Schemes And Cold War Dreams” iz 2010. sa pesmama koje traju oko jednog minuta, najviše podseća na Career Suicide, Social Circkle ili Teen Idles u novoj produkciji. Pred kraj 2013., bend je objavio drugi odličan album “Blank Stares”. Tih 16 pesama obavezno su štivo za sve one koji u hardcore muziku ulaze jedinim logičnim putem, iz punka. Četvorka iz Rima provela je prošle godine lep vikend u Novom Sadu, a svirke na To Be Punk festivalu kao i matine gig narednog dana u DC-u bili su dovoljno jak razlog da se momci vrate na istu adresu. Ovaj put Anti You će zajedno sa Prolećem održati tri koncerta. Osim novosadskog, gostovaće u Zemunu i Mužlji.
U subotu 21. marta nastupiće i mladi lokalni sastav Against The Odds koji se navikao na binu u CK13 gde se oseća bukvalno kao kod kuće.

Podeli na:

facebook twitter