Promocija 06. Feb 17. 19:00

Tagovi

Promocija 8. broja časopisa STVAR

Pozivamo vas na promociju 8. broja časopisa STVAR. Štampanje ovog izdanja u tiražu od 300 primeraka omogućio je Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu. U osmom broju STVARI glavni temat je „Fašizam i njegovi oblici“, a ključna nit koja prožima tekstove i prevode jeste problematizovanje veze kapitalizma i fašizma.

PDF verzija novog broja se može preuzeti na sajtu Gerusije, a nekoliko primeraka će se besplatno deliti na samoj promociji. Kako primeraka štampane STVARI na žalost neće biti dovoljno za sve zainteresovane, Gerusijanke i Gerusijanci će postaviti kutiju za prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga za doštampavanje ovog broja.

O novom broju časopisa, o razlozima za odlučivanje odabira ove teme, a važnosti iste za razumevanje istorijskog trenutka u kojem smo, o samim tekstovima i intervencijama, o fašizmu i antifašizmu, govoriće Gerusijanke i Gerusijanci: Andrea Jovanović, Maja Solar, Saša Hrnjez i Ivan Radenković. Moderator je Đorđe Majstorović iz Infoteke CK13.

P.S. Jedna Gerusijanka baš tog dana slavi rođendan, a blizu je i Gerusijin 12. rođendan, pa će promocija biti začinjena slanišima i slatkišima Dobrodošle i dobrodošli!

Podeli na:

facebook twitter