Muzički događaj 09. Feb 16. 21:00

Tagovi

Punk rock svirka: Corbillard (BEL) + King Medicine (GRE) + Against The Odds (NS)

CORBILLARD
Ova punk rock ekipa iz Belgije iza sebe ima nekoliko bendova, stotinjak nastupa po Evropi sa bendovima kao što su Burning Heads, P.O. Box, A Wilhelm Scream, Guerilla Poubelle, The Damned, Antillectual… Pod imenom CORBILLARD imaju snimljena dva albuma, a za svoj mjuz kažu sledeće:
”On the menu you can find an outer-grave, rapid, cutting, unrespectful punk-rock, sung in French, with numerous influences from folk or hip-hop.”

Bandcamp: https://corbillard1.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/corbillard
Website: http://www.corbillard.net/

KING MEDICINE
Artwork, melodije, tekstovi…sve ovo neodoljivo podseća na zlatno doba punk/emo zvuka devedesetih godina i bendove jawbreaker, samiam, jets to brazil po čijoj pesmi su pretpostavljam i dobili ime, a za mlađu ekipu ovo je bend koji bi opušteno mogao da se nađe među Run for Cover records izdanjima sa Tiger jaw, Superheaven, Title fight. Ekipa postoji i radi u Atini, nastali su 2010, a iza sebe imaju dva EP izdanja i album koji spremaju da izdaju ove godine.

Bandcamp: http://kingmedicineband.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kingmedicinegr
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KiK65LAaWYE

AGAINST THE ODDS
Da je Majlo Descendents otišao na koledž 2005-2010, vratio bi se sa bendom koji bi ovako zvučao. To je bukvalno to. The Effort, Verse, Shook ones sa dosta melodije. Ispratio sam ovaj bend od bubuljičavog high school pop punk zvuka do njihovih stvari sa albuma ”Let friends be friends”, koje su izbacili pre mesec dana i koji je odlično definisao zvuk benda i njegov potencijal i kvalitet. Sada im predstoji noga u guzicu i da ovo sve prikažu što većem broju ljudi i nastave dalje. Uz iskusni First Flame od kojih uskoro očekujemo album prvenac, Against the Odds su trenutno najvredniji hcpunk bend u gradu. Bravo.

Bandcamp: https://againsttheoddspunk.bandcamp.com/
Facebook: http://www.facebook.com/EqualizerATO
Youtube: https://youtu.be/Tt4s7zw_TZk

Podeli na:

facebook twitter