Muzički događaj 10. Sep 13. 20:00

Tagovi

REDEMPTION DENIED + NO OMEGA + VAULT OF PAIN + EAGLEHASLANDED

Rebuilid collective predstavlja:

1. REDEMPTION DENIED (Belgija, Control Records/Reality Records)

Hardcore petorka iz Belgije donosi nam čist hardcore zvuk i predstavlja okosnicu talasa evropskih hardcore bendova koji već neko vreme lome po svim kontinentima…poput RISK IT!, STRENGTH APPROACH, NO TURNING BACK, WORLD EATER…

Dobro upakovan bes i prezir prema svakodnevim životnim kolotečinama u stilu No Warning, ranog Hatebreed-a i Death Threat-a.

http://redemptiondenied.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/redemptiondeniedhc

http://www.stereokiller.com/redemptiondenied

https://twitter.com/RedemptionDND

http://savemysoulrecords.com/

2. NO OMEGA (Stokholm, Švedska /THROATRUINER RECORDS )

Bend No Omega smo imali priliku da vidimo prešle godine u Novom Sadu kada su predstavljali svoj album ”Metropolis”. Bend je u medjuvremenu bio na turneju po celoj Americi, potpisao za najveću izdavačku kuću u svom žanru THROATRUINER RECORDS i izbacio jako dobar novi album ”SHAME”. Ovo je svakako najbolji evropski bend u svome žanru čiju moć, energiju, strast i emociju imate priliku da iskusite 10. septembra u CK13. Ne propustite ako ste ljubitelji bendova poput Meleeh, Rise And Fall, Oceana, Dead Swans, Killing The Dream, The Carrier, Touché Amoré.

http://noomega.bandcamp.com/

http://noomega.bigcartel.com/

http://facebook.com/noomega

.download

http://www.mediafire.com/?sbte7l83963gflq

http://poetrynothing.tumblr.com/

http://www.mediafire.com/?ykgwa8g6m5lig8p

http://www.mediafire.com/?fa72cwssmdj6f25

3.VAULT OF PAIN (Novi Sad, Bečej)

Ponosimo se što je ovaj bečejsko-novosadski hardcore sastav deo Rebuild Crew i pravi primer kako jedan bend treba da funkcioniše i napreduje. Iako su imali dosta poteškoća sa sastavom benda ipak su uspeli da istraju i nastave sa radom. Iza sebe imaju sjajan album ”Devastation of Humanity”, koji su izdali prošle godine (naravno sami) i koji obiluje snažnim hatebreed orijentisanim hardcore stilom. Neverovatno je koliko je bend napredovao u veoma kratkom roku. Dobro slušajte dok ovi momci budu prangijali hardcore sa dosta upliva metala i trasha. Bend je prošle godine snimio sings za pesmu ”Unbreakable horizons”, koju poslušajte obavezno na linku dole.

http://www.facebook.com/pages/Vault-of-Pain

http://www.myspace.com/vaultofpain

.video

4.EAGLEHASLANDED (St. Petersburg, Beograd)

Imali ste priliku da gledate ovaj bend na njihovoj prethodnoj Euro turneji sa bugarskim bendom Expectations, negde u septembru prošle godine, kao i na Srpska Umea festu ovog aprila. Ako ste tada bili sprečeni ili se tada niste uverili koliko energije i kvaliteta ima ovaj mladi bend, proverite ponovo jer momci rade punom parom. Nešto energičnije na bini nismo skoro videli. Prisutnost obavezna. Sjajni momci, sjajna zika. DIY and LIVE!

Podeli na:

facebook twitter