Muzički događaj, Razgovor 16. Feb 13. 19:00

Tagovi

Ritual fest promo

(program počinje u 19h, tribina je slobodna, ali se karta za koncert naplaćuje)

Ritual Fest 2013 Taeser

19:00 Tribina:
Poguraj kulturu – Afirmacija nezavisne kulturne scene kroz organizovanje festivala i udruživanje.

21:00 DJ selection intro by:

SHASHAMAN

22:00 Koncert

NEKE FACE (Zrenjananin)

Neke Face, „ska-punk-reggae” bend iz Zrenjanina nastao je sredinom 2006. godine. Trenutno jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Zrenjaninu. Specifičan je i prepoznatljiv po svojim teatralnim nastupima u kojima na šaljiv način otkriva priču ljubavi, intime i zdravog razuma i ostalih tema koje dotiču njihovu generaciju. Od osnivanja bend je težio radu na autorskim stvarima.

Do sad bend je bio koncertno aktivan po većim i manjim klubovima u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu ali i po gitarijadama i nezaboravnom nastupu u Zvorniku.. Posle nekoliko demo snimaka, prvi ozbiljniji snimak odabranih 11 pesama, snimljen je u februaru 2011. u studiu na Akademiji umetnosti u Beogradu. Bend trenutno radi na samostalnom snimanju i produciranju autorskih pesama, tako da možete očekivati neki oblik albuma na proleće 2013. godine.

poslušajte naše demo snimke

23:00

RAB L KHALI (Novi Sad)

RAB L KHALI projekat je nastao 2011. godine u Novom Sadu, Srbija. Započet kao trojac (Marko Simić, Jovan Prgomelja, Dušan Vurdelja) zasnovan na elektronskoj produkciji i sound system formaciji uz VJ podršku, tokom godinu dana evoluirao je u sedmočlani live bend. Massan bass, precizan steppas ritam, prepoznatljiv deelay gitare, dva saxofona i Reggae vokalne deonice, čine zvuk ove skupine veoma specifičnim. Početkom 2012. godine pridružuju im se Sava Botić i Vuk Čuvardić (ex Ringišpil), Predrag Okiljević i Saša Pavlović (Drum’n’Zez).

Podeli na:

facebook twitter