Muzički događaj 03. Sep 17. 22:00

Tagovi

Sana Garić + DJ duo Psychos – UHO, GRLO, NOISE, 4. dan

U okviru četvrtog dana Festivala samoorganizovanja u muzičkom delu programa koji nosi naziv UHO, GRLO, NOISE nastupiće Sana Garić iz Beograda i DJ duo Psychos iz Banja Luke.

——————-

Na zatvaranju festivala nastupiće mladi banjalučki queer DJ duo Psychos (Maja Kiuk & Miladina Grujić) i predstaviće vrhunski progressive psytrance program, rafiniranu selekciju suptilnih melodija i zavodljivih muzičkih bitova.

——————-
Sana Garić  je beogradska muzičarka i multimedijalna umetnica poznata po radu sa bendovima Xanax i Svemirci. Krajem prošle godine objavila je debitantski album pod nazivom “Svet za nas”, ovog puta pod svojim imenom. Pesme su nastale improvizacijom i u saradnji sa mnogobrojnim muzičarima; obuhvataju širok spektar muzičkih stilova i obogaćene su elektronskim uticajima od nežnih neo-psihodeličnih do no wave pesama plesnog karaktera.

Album možete slušati na oficijalnom YouTube kanalu ili na Deezeru.

Na Festivalu u Crnoj kući izvešće se album u celosti, ali i dobro znani hitove grupe Xanax u novim elektro-synth aranžmanima.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) uživo nastupaju Luna Škopelja (klavijature), Pavle Popov (Synth bas) i Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije). Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Andrijana Belović, Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević – Rahmanee.

Njihovi koncerti ostaju zapamćeni po dobrom zvuku, pozitivnoj energiji i odličnoj atmosferi među publikom koja sve vreme đuska.

————-

Ulaz je na donacije.

Doniraj i podrži scenu kojoj i sam_a pripadaš!

Donaciju vidimo kao jedan oblik participacije (nasuprot konzumerizmu, elitizmu i vladajućim ograničenjima u kapitalizmu) kojom se ističe solidarnost i podrška, briše granica između organizatora, izvođača i posetilaca i na taj način gradi održiva alternativa.

Ko ima manje, može dati manje; oni koji imaju više, mogu dati malo više. Donacija se zasniva na poverenju, zavisno o samoproceni i finansijskim mogućnostima svakoga od nas.

Podeli na:

facebook twitter