Film 29. Apr 12. 20:00

Tagovi

SLOBODNA ZONA U CK13

SEDMO IZDANJE FILMSKOG FESTIVALA SLOBODNA ZONA NA TURNEJI

O sedmoj slobodnoj zoni…

Sedmo izdanje SLOBODNE ZONE održano je od 4. do 9. novembra u Dvorani Kulturnog centra Beograda i Domu Omladine.

Ovogodišnja SLOBODNA ZONA predstavila je autorke i autore koji su svojim ličnim primerom i svojim filmovima duboko posvećeni veri u čoveka i mogućnost promene, bez obzira na istorijske okolnosti i lična ograničenja, verske i društvene dogme i pritiske.

Tokom šest festivalskih dana beogradskoj publici predstavljeno je oko 40 filmovа koji tematski preispituju važne društvene i političke događaje iz celog sveta.

Više o festivalu…

O turneji…

U narednom periodu nas očekuje i TURNEJA FESTIVALA SLOBODNA ZONA. Ljubitelji filma će u 30 gradova širom Srbije imati prilike da pogledaju najbolja ostvarenja svetske savremene angažovane dokumentarne i igrane produkcije sa poslednjeg izdanja festivala održanog u periodu od 4. do 9. novembra 2011. u Dvorani Kulturnog centra Beograda i Domu Omladine. Tokom aprila, maja i juna, biće prikazano 5 filmova koje je beogradska publika odabrala kao najbolje sa SLOBODNE ZONE 2011, a nakon projekcija, gledaoci će imati priliku da učestvuju u debatnom programu u okviru koga će se inicirati razgovori o temama koje prikazani filmovi pokreću.

U Omladinskom centru CK13 publika će, u periodu od 29. aprila do 3. maja imati priliku da vidi svih pet filmova koje je publika festivala odabrala kao najbolje. U projekcijama od 20h posetiteljke i posetioci CK13 imaće priliku da vide filmove: Deponija, Zidovi, Naftovod, Naš rajski vrt i Pismo ocu. Ulaz na sve projekcije je slobodan.

Podeli na:

facebook twitter