SlađanaMilošević
Muzički događaj 21. May 18. 21:00

Tagovi

Slušaonica vol. 4 – Slađana Milošević

Sledećeg ponedeljka u Slušaonici svoje vreme posvetićemo jednoj od najuticajnijih i najneobičnijih dama sa EX-YU prostora, Aleksandri Slađani Milošević. Slušaćemo albume: „Gorim od želje“, „Neutral design“ i „Aleksandra Slađana Milošević i Darko Kraljić“, sa „upadima“ značajnih singlova između.

Hajde da čujemo šta kroz muziku Slađana ima da nam kaže o borbi, nezavisnosti, slobodi i ljubavi.

Za ovu priliku obujte svoju najnemirniju obuću, nabacite najširi osmeh, pripremite uši za uživanje!


SLUŠAONICA U CK13!

Pozivamo vas da zajedno slušamo muziku. Slušamo razne žanrove: funk, jazz, indie, glam rock, punk i druge…

U vreme kada muziku može da ima svako, kada sa interneta muziku skidamo kao sa polica supermarketa, kada je prošlo vreme potrage za albumima, ono što nam preostaje je da muziku slušamo zajedno. Da slušamo albume, a ne samo hitove, da muzici vratimo pravu pažnju, i da se podsetimo da je njena svrhe da povezuje ljude raznih prostora i različitih perioda, a ne samo da zabavi. Muzika postoji i uvek će postojati mimo naših ličnih ukusa, ona nastaje u društvu, nosi obeležje vremena i prostora, socijalnog okruženja, ličnih odnosa…

Zato ćemo se kroz Slušaonicu vratiti korak unazad, i podsetiti se početaka nastajanja popularne muzike, istraživati muzičke žanrove i uživati.

Za Slušaonicu vam nisu potrebna znanja, pa ni slušalačka iskustva, već samo želja da provodite večeri u CK13, slušate muziku, slobodno govorite o njoj i razmenjujete je.

Podeli na:

facebook twitter