svirka1003
Muzički događaj 10. Mar 18. 21:00

Tagovi

Stiff Buscemi + Lazar + Schoomar

Stiff Buscemi je novooformljeni bend iz Novog Sada koji kombinuje stoner, post-rock, psychedelic-rock i jazz uticaje, a opet skoro ništa od toga. Ovo nije njihova prva svirka. Dobro sviraju momci.

LAZAR je bend koji je nastao u Novom Sadu prošle godine, spajanjem ideja muzičara Marka Vasiljeva, Milana Zipančića i Davida Aksamita. Njihove muzičke pozadine vrlo su različite, ali kombinacije stilova ova tri momka ipak sjajno funkcionišu. Neki muziku benda Lazar karakterišu kao progresivni rok, zbog pesama različitih žanrova – drugi je opisuju kao post-rock, treći kao psihodeliju, četvrti kao hardcore, ali ono što bendu najviše prija jeste – Space Rock!

Schoomar
Bila dva retarda, posle došla još dva i na kraju peti i napravili neki bend agrikulturan što sviraju neko deranje i sede na ladnom betonu! Uticaji: Sepultura, Soulfly, Hatebreed, Machine Head, Slayer, Terror, Madball, Bad Brains, Pantera, Korn, Deftones.

Cena karte za ovaj koncert biće 250 dinara. Kupovinom karte za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Podeli na:

facebook twitter