Muzički događaj 07. Apr 13. 21:30

Tagovi

Surf show: The Kilaueas + Threesome

Još jedna odlična surf svirka u CK13! Ovoga puta ćemo ugostiti nemački surf bend The Kilaueas i beogradski Threesome.

The Kilaueas su nastali 1998. i spadaju u treći talas surf bendova i veoma su popularni u Nemačkoj. Originalno iz Štutgarta, bend trenutno radi u Berlinu. Iza sebe imaju tri albuma, brojne koncerte širom Evrope i uspešnu američku turneju tokom 2006. Dva puta su nastupali na prestižnom Surfer Joe Summer Festival u Italiji koji se smatra najvećim surf festivalom u svetu. Na ovom koncertu na bubnjevima ćemo moći da čujemo Lorenzo Surfer Joea, međunarodnog ambasadora surf muzike, dok pravu atrakciju predstavlja frontmen benda Ralf Kilauea sa svojim eskcentričnim nastupom i čudnim gitarama. Ako ste ljubitelji surfa ovaj nastup ne smete propistiti!

Threesome su već svima poznati kvalitetan surf trio iz Beograda, a ovo im je treći nastup u CK13. Njihovi nastupi su praćeni velikom količinom energije.

Istorijat benda:

Nakon prvog EP izdanja 2010. godine, Threesome su proglašeni za najbolji novi bend od strane muzičkog portala Popboks. Osvojili su i prvu nagradu na Demofestu u Banjaluci. U oktobru 2011. izdaju prvi album Adriatica na vinilu kompakt disku, a američki Double Crown Records im objavljuje pesme na digitalnom formatu.

Podeli na:

facebook twitter