Film, Razgovor 27. Nov 13. 19:00

Tagovi

ŠVA u CK13

Škola vizuelne antropologije je projekat koji organizuje Klub studenata etnologije i antropologije (KSEA) sa Filozofskog fakulteta u Beogradu, u saradnji sa ustanovama i institucijama kao što su Etnografski muzej, UK Parobrod, Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, Fakultet dramskih umetnosti, Fakultet za medije i komunikacije, VEGA omladinski centar, Kancelarija za mlade Stari Grad i dr. Ovo je treći put da je projekat realizovan i zaključno sa ŠVA 3, snimljeno je 15 kratkih filmova, od kojih su neki nagrađivani na festivalima.

Prvi put, KSEA se odlučila da ide dalje od Beograda, i u saradnji sa Omladinskim centrom CK13 organizuje projekciju ŠVA 3 filmova u Novom Sadu.

Pozivamo sve zainteresovane, ljubitelje dokumetarnih filmova, one koje zanima antropologija, kao i one koji ne znaju šta je antropologija, da dođu na projekciju filmova 27. novembra u CK13 i na taj način se upoznaju sa antropologijom i pre svega, sa vizuelnom antropologijom. Nakon projekcije, na kojoj će biti pušteno 5 kratkih filmova čiji su autori ovogodišnji učesnici škole, planiran je razgovor sa organizatorima ŠVA 3 i članovima Kluba studenata etnologije i antropologije.

 

Podeli na:

facebook twitter