Svemirko
Muzički događaj 22. Dec 18. 21:00

Tagovi

Svemirko, drugi dan

Zbog velikog interesovanja održaće se i drugi dan koncerta Svemirka 22. decembra u CK13. Karte se mogu nabaviti u CK13 od 6. decembra u klubu od 18h do 20h (onim danima kada ima programa). Cena je 450rsd. Broj karata ograničen.

Napomena: Karte kupljene za 21. decembar se ne mogu zameniti za 22. i obrnuto. Karte se kupuju samo u CK13, nema rezervacija.
_______________________________________

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osećaja, veštine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukom Vukovićem, uz pomoć pratećeg sastava koji čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević i Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od interesantnijih savremenih muzičkih pojava u regionu.

Na krilima debitantskog albuma “Vanilija”, Svemirko je za relativno kratko vreme pridobio naklonost publike, kao i muzičke kritike. Upravo tamo gde se prvi završava, drugi po redu studijski album nastavlja od 15. maja 2018. Drugi album donosi fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

Podeli na:

facebook twitter