Dichotomy Engine Mini Fest
Muzički događaj 19. Oct 18. 21:00

Tagovi

TAKEN by NOiSE #001 mini fest

Industrial / experimental / ambient / noise / drone

///// SATNICA /////
21:00 – OTVARANJE KAPIJE
21:30 – MRT
22:10 – PLAMEN VEČNOSTI
22:50 – DICHOTOMY ENGINE
23:30 – ENDLES NEJMLES + VIANDE

UPAD je 200 din.
Nastupi će početi na vreme!

MRT | dreamnoise industrial – Novi Sad
————————–
MRT je eksperimentalni industrial projekat iz Novog Sada. Glavni fokus su im buka, distorzija, snovi i eksperimentalna elektronika. MRT je nastao 2007. godine i do sada iza sebe imaju 8 albuma i 2 EP izdanja. MRT neprestano radi muziku za pozorište i film. Za fanove oldschool industrial zvuka: Throbbing Gristle, Einsturyende Neubauten, NoN, Genocide Organ…

PLAMEN VEČNOSTI | dark ambient / ritual noise – Zrenjanin
—————————
Plamen Večnosti je muzički projekat umetnika pod pseudonimom Sifr Shraddha iz Zrenjanina. Muzika koju kreira se može opisati kao spiritualno ambijentalna, protkana ritualnošću i dubinom. Plamen Večnosti nastupa i stvara muziku sa svojim ručno pravljenim instrumentima.

DICHOTOMY ENGINE | ambient drone / noisegaze – Novi Sad
—————————
Dichotomy Engine je započeo 2007. kao solo projekat Dražena Đorđevića. Nakon raspada njegovog matičnog benda Dražen se okreće manje konvencionalnoj muzici i kreće sa snimanjem i izvođenjem eksperimentalne muzike. Dichotomy Engine stvara muziku koja je različito opisana kao ‘noisegaze’, ‘drone’ i ‘ambijent’, kombinujući atmosferske teksture, elemente eksperimentalne i drone muzike često sa težinom i volumenom heavy metala i buke.
Zvuk Dichotomy Engine se stalno razvija, istražujući mnoge nove načine snimanja i živih nastupa.

ENDLES NEJMLES + VIANDE | ambient / drone / noise – Novi Sad
—————————
“endles nejmles” je noise-drone-ambient projekat, nastao iz želje za eksperimentom u slobodi kreiranja zvučne forme, koja se bazira na improvizaciji i alternativnom pristupu “sviranja” instrumenata. Signal bas gitare predstavlja početni impuls na osnovu kog se gradi zvučna slika oblikovana digitalnim i analognim efektima, brišući granice između tona, šuma i buke. Iz svega toga nastaje jedinstveno sonično putovanje vođeno intuicijom, trenutnom inspiracijom, improvizacijom, i slučajem kao ključnim elementima nastupa.

Podeli na:

facebook twitter