Vizelj Šajzerbiterlemon
Muzički događaj 14. Dec 18. 21:00

Tagovi

Vizelj / Šajzerbiterlemon / Stiff Buscemi

Vizelj je beogradski rok bend čiju trenutnu postavu čine Veljko Milinković (gitara/ vokal), Aleksa Nedić (bas/ vokal) i Nikola Bajčetić (bubnjevi). Bend, pored izuzetnog talenta i umeća, karakterišu i nesvakidašnja fizička lepota i obdarenost članova kao i neprevaziđena spiritualna i duhovna čistoća, a muzički pravac u kojem stvaraju kritičari nazivaju “transcedentni rokenrol”. Vizelj je u svetu poznat i kao “najbolja balkanska grupa još od Bijelog Dugmeta”.

https://www.youtube.com/watch?v=IEEG3fVr_4g

ŠAJZERBITERLEMON su Ana Đurović na bubnjevima, Mario Marković na basu i pratećim vokalima i Jovan Sibinović – gitara i lead vokal. O njima kažu: “Ima tih nekih bendova koji se s vremena na vreme pojave u moru sličnih/generičkih/istih i jednostavno uspeju u onome što će mnogi svrstati u red izmišljanja tople vode, ipak, voda ovih momaka i cure je nešto toplija i premda su uzori i uticaji neizostavna stvar u današnjem rokenrolu, njihov način i pristup nije pusta mimikrija nego krvožedni ugriz do kosti preko vena i krvi.”

https://www.youtube.com/watch?v=9DTUKVXTqiI

Stiff Buscemi su 5 momaka iz Novog Sada koji vole da spajaju žanrove kao što su stoner rock, psihodelija i jazz.

https://www.youtube.com/watch?v=yqoZYUSMzHI

Karte za ovaj koncert će koštati 200 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Podeli na:

facebook twitter