Xover + Dalila Kayros
Muzički događaj 29. Mar 18. 21:00

Tagovi

Xover + Dalila Kayros

Predstavljamo vam dva elektro-eksperimentalna projekta.

Xover je projekat Danila Kastija i Trevisa Mekoj Fulera, spoj električnih zvukova i vizuelnog performansa. Performans je praćen gličom, dronom, nojzom i terenskim snimcima. Kao rezultat udruženog rada na eksperimentalnoj elektronskoj muzici Xover predstavlja mešavinu digitalnih i analognih zvukova, programiranja i circuit bendinga, idiomatskih oblika i apstraktnih zvučnih objekata. Zvučne strukture služe da ometaju perceptivno polje publike i preklapaju se sa vizuelnim strukturama.

Dalila Kayros je muzičarka, kompozitorka i vokalna performerka. Poslednji album “Nuhk”, u izdanju dEN etikete, predstavlja zvučno putovanje kroz tananu stranu ljudskog iskustva putem vokala i elektronske sinteze koja nas vodi do eterično-mentalnog prostora u kom se prožimaju razum i receptivna svest. Aktivno radi sa bendom SYK, a sarađivala je sa brojnim umetnicima poput Combat Astronomy, Stefano Ferrian, Simon Balestrazzi, Gianluca Becuzzi, Luca Pissavini, Carnenera, Vultur, LadyRadiator, Francesco Zago, Yugen, Nu-Timbre.

Cena karte za ovaj koncert biće 200 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

Podeli na:

facebook twitter