Radionica 03. Sep 17. 14:00

Tagovi

Zeleni alati: Redress/Rehouse (radionica ekodizajna)

Nedelja, 03.09. u 14č
Festival samoorganizovanja

Vode: Dragana Lavirint  i Ica Heklica 

Pozivamo vas na učešće na radionici ekodizajna Redress/Rehouse koja će se održati u okviru Festivala samoorganizovanja u nedelju, 3. septembra od 14č.

rehouseOvo je kreativna DIY radionica na kojoj oživljavamo stare stvari i produžavamo njihov životni vek. Zamišljena je kao druženje u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, gde ćete se ujedno zabaviti i naučiti kako da redizajnirate i reciklirate staru garderobu i od starog komada odeće napravite nov (Redress) i kako da od starih i odbačenih predmeta stvorite nove predmete za kućnu upotrebu i enterijer (Rehouse).

Stara i iznošena odeća ne mora završiti na smetlištu. Uz malo truda, rada, kreativnosti i mašte možete ih pretvoriti u nove i originalane odevne komade.

Umesto da kupite nove, ponovo upotrebite stare stvari. Ne samo da ćete im produžiti vek trajanja, već ćete smanjiti količinu otpada i dobiti šansu da se kreativno izrazite.

Za učešće u radionici potrebno je da ponesete neki svoj odevni komad na kom ćemo zajedno raditi, maštu i kreativnost.

Dođite da stvaramo neke lude stvari!

Prijavu šalji do 30. avgusta na mejl office@ck13.org sa naznakom (subject): Redress/Rehouse ili jednostavno dođi u CK13 i priključi se.

 

*Na naslovnoj fotografiji: Michael Swaine, street tailor

Podeli na:

facebook twitter