Wooden Ambulance

Wooden Ambulance + Stroberiz

30/10/2020
20:30 - 22:30


Wooden Ambulance (indie rock/alt country/goran core)

Wooden Ambulance je bend iz Subotice koga čine muzičari: Aleksa Otašević, Anamarija Tumbas, Boris Čegar, Dragan Vidaković, Goran Grubišić i Srđan Terzin. Bend je objavio pet studijskih albuma: “Intersection”, “River Sand”, “Rough Charms”, “Northern Sadness” (sa muzičarem Robertom Tilijem) i “Redville”, kao i album remixa “North From Your Heart: Wooden Ambulance Remixed” i svirao par stotina koncerata po celom regionu. Osim “standardnih” koncerata, bend je imao i biciklističke turneje po regionu, kao i u Holandiji, te učestvovao na festivalima Waves Vienna, Exit, Festival Uličnih Svirača, Americana Night, Toochepin… Svi koji su ih videli više puta znaju da njihovi koncerti nikada nisu isti. Ovoga puta premijerno u CK13 sviraju set sačinjen od novih pesama koje će se naći na budućem albumu.

+

Stroberiz – Subotička kantautorka Anamarija Tumbas, pod stejdž imenom Stroberiz, svojim pesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka. Svoj stil karakteriše kao sladunjavi dark pop, oslanjajući se na emotivne tekstove, jednostavne gitarske melodije i vokalne lupove. Krajem 2018. godine pridružuju joj se Aleksa Otašević na bubnjevima i Dragan Vidaković na bas gitari.

Cena karte za ovaj koncert će biti 250 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu