Aktuelno

Poziv za učesnike/ce lokalnog hakatona – “Omladina u prvim redovima borbe za socijalnu pravdu”

Zelena Omladina Srbije poziva na lokalni hakaton na temu socijalnih prava “Omladina u prvim redovima borbe za socijalnu pravdu”  koji će se održati od 14. do 17. novembra u CK13.

Program je podeljen u dva dela i zasniva se na principima neformalnog obrazovanja. Prvi deo obuhvata edukativni blok u trajanju od dva dana u okviru koga ćemo se upoznati, imati team building aktivnosti i kroz interaktivne sesije i radionice učiti o određenim socijalnim pravima i kako nas se ona tiču. Drugi deo je sam hakaton koji će početi trećeg dana u 10h i završiti se četvrtog, odnosno poslednjeg dana u isto vreme, nakon čega će ekipe moći da prezentuju svoje projekte.

Prijave su otvorene za sve mlade ljude kojima je gore navedena tema bliska, kao i za one koji žele da nauče nešto novo.

Prijave su otvorene do 5. novembra u ponoć, nakon čega ćemo izabrati 15 učesnika/ca. Možete se prijavitipopunjavanjem ovog formulara OVDE.

***Smeštaj i hrana su obezbeđeni, a putni troškovi će biti refundirani, vaše je samo da ponesete dobro raspoloženje, želju za učenjem i timski duh

***Za sva pitanja koja imate i sve dodatne informacije koje su vam potrebne možete poslati mejl na: stosicanastasija@gmail.com