Alternoon02032020

ALTERnoON ► Andergraund bioskop▲ at CK13

02/03/2020
20:00 - 23:00


ALTERNOON je filmski serijal koji se održava u Omladinskom centru CK13 dvaput mesečno. Akcentujemo andergraund filmska ostvarenja koja za tematiku imaju DIY kulturu i bave se samom alternativnom umetnošću kao načinom mišljenja. Serijal Alternoon se radi isključivo u edukativne svrhe te je ulaz na sve projekcije potpuno besplatan! Dobrodošli! 🙂

20:00 ► I’M STILL HERE
===================================================
Dok uvežbava svoju ulogu za nastup na jednom dobrotvornom događaju, glumac Hoakin Finiks počinje da se ispoveda u kameru Kejsiju Afleku kako prestaje da se bavi glumom i započinje svoju repersku karijeru. Ovaj urnebesni dokumentarni film prati slavnog glumca godinu dana i dokumentuje njegove pokušaje da postane poznata rep zvezda.

režija: Casey Affleck
trajanje: 105 min

21:45 ► I AM THOR
===================================================
Jon Mikl Thor je bio bodibilder, Hi-Men iz svakodnevnog života, a zatim i kultna heavy metal zvezda sedamdesetih i osamdesetih uz KISS i Metaliku, ali nažalost nikada nije uspeo izgraditi ozbiljniju karijeru. Nakon glume u dva filma ‘Rock ‘n’ Roll Nightmare’ i ‘Zombie Nightmare’, Thor nestaje sa javne scene. Danas, 30 godina kasnije, ovaj kultni frontmen rešava da ponovo pokrene svoj stari bend i konačno dobije priznanje za koje misli da mu pripada. Film je nagrađivan na više festivala dokumentarnog filma širom sveta.

režija: Ryan Wise
trajanje: 80 min.

* projekcije će biti bez prevoda na srpski jezik