Breakdown galore

Breakdown Galore @CK13

10/09/2022
21:00 - 23:30


Breakdown Galore posle velikog uspeha u Zrenjaninu prelazi u Novi Sad, sa jednako jakim imenima. Ako volite 0i, šutke i skakanja onda se iskrcajte 10. septembra u Crnu kuću.

Forgotten Scream je zrenjaninski metalcore bend osnovan 2010. godine. Svirački su aktivni od 2018. godine, a iza sebe ima dva albuma “Changes” i prošlogodišnji “Hourglass”. Ako volite KSE tip metalkora sa malo švedskog začina i po koji djent bouce breakdown, ne smete propustiti njihov nastup.   

SIDES je beogradski Djent / Progressive Metalcore sastav sa solidnim stažom koji ćete konačno imati priliku da vidite uživo u Novom Sadu i da se dobro iskačete u publici! Iza sebe imaju nekoliko hitčina poput Quiet Soul, Voices i Bloom, a očekujemo da će uskoro izbaciti i nešto novo. 

Ascend je nastao početkom 2021. godine, sastavljen od članova iz Aranđelovca i Beograda. Bend karakteriše miks modernog i old school heavy metal zvuka sa velikim akcentom na melodiji u svom celokupnom zvuku. Prvi studijski materijal benda biće objavljen ovog leta u vidu EP-a koji nosi ime “Zero Hour” i sadržaće 4 pesme.

Ulaz se naplaćuje 400 rsd, a žurku počinjemo već u 21h, vidimo se!