Frozen Moonlight See it my way

Frozen Moonlight & See It My Way

29/11/2019
22:00 - 23:59


x Frozen Moonlight x

Povodom 6 godina postojanja i povodom izlaska novog EP izdanja – AFTERGLOW, krajem ove godine, novosadski modern metal sastav Frozen Moonlight organizuje svirku na kojoj će premijerno predstaviti EP u celini, kao i ostatak kako novog tako i starijeg materijala diskografije. Bend je nastao u novembru 2013. godine i svoj prvi nastup imao tog meseca na istom ovom mestu. U to ime, vraćaju se tamo odakle je počela čitava avantura. Bend je od svog starta žanrovski varirao, od melodic death metal početaka sve do uticaja metalcore talasa uz velike doze simfonijskih elemenata.

x See It My Way x

Početak samog eventa pripašće novosadskom akustik emo/punk sastavu See It My Way. Ovaj duo nastao je početkom 2015. godine kao rezultat mnogobrojnih druženja, komponovanja van do tada poznatog kalupa i samog isprobavanja različitih ideja u tom međuprocesu. Sastav čine Mihajlo Zorić i Dušan Đukić. Do sada imaju izdat jedan EP iz 2017. godine, kao i mnoštvo singlova.

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.