Gerecki i Nađa

Gerecki + Nađa Vračarić

20/06/2020
21:00 - 23:59


Gerecki svira rokenrol. Tu je, dobro je. Čovek sa Istoka ponovo sa nama. Posle godinu dana izostanka sa bine i promena postave nastupaju za vas definitivni Ozren Lazić na bubnjevima, Daniel More na basu, Nenad Patković na gitari i Dimitrije Jakovljević na glasu, gitari i klavijaturama. Gitare u klinču, klavirske balade, poljupci u doba maske.

Album na putu.

Nađa Vračarić je indie / art-rock projekta iz Novog Sada. Ova nezavisna i mlada umetnica pleni svojim duhom i energijom kroz svoju izvedbu muzike tako da će srušiti svaki muzički obrazac koji bi se možda od današnje mejsntrim scene očekivao.

Iza sebe ima dva albuma “Venus in Gemini” iz 2016. I “Pretty Bone” iz 2020. godine.

Nađa je u novembru 2016. godine objavila svoj debitantski demo EP “Venus in Gemini” sa kojim je odradila promociju od festivala Exit preko Dev9tke u Ciglani, pa sve do Gradić Festa i nekih od najboljih aletrnativnih klubova u regionu, kao što su KSET u Zagrebu, Kvaka 22 i KC Grad u Beogradu, i aletrnativnim mestima Dom b-612 i KC Lab u Novom Sadu na kojim je počela svoju kratku, ali veoma sadržajnu karijeru DJa / gitaristkinje / frontmenke.

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.