Halloween warm up party

Helloween warm up party!

28/10/2022
21:00 - 23:30


Cena ulaznice 400rsd.

– Latebloom
Novosadsko/inđijski metalcore bend nastao početkom 2020. godine kao rezultat raspada nekadašnjeg benda Frozen Moonlight. Ovom prilikom bend će se po prvi put pojaviti pred publikom i promovisati prvi singl i spot koji bi trebalo da bude objavljen nekoliko dana pre samog događaja. Bend je tokom karantina napisao mnoštvo materijala koje će predstaviti novosadskoj publici. Ovom prilikom bend će promovisati nadolazeći singl ”Umbra” koji će biti objavljen tokom oktobra, kao i EP ”Welcome To My Dreamworld” u celini. Postavu benda trenutno čine: Mlađa Nikolić, Igor Bubulj, Boris Ždero i Rodoljub Raičković.

– Hadzi Potter
Novosadska funk/pop/rock/hip hop/electronic supergrupa, sačinjena pretežno od članova bendova UV (Uvertira) pruža priliku da vidite spektakl, konačno uvežbanije i proširene grupe Hadži Potter, koju čine Hadži, Gorbač, Sennheiser, Peky i Damiry. Zvuk od Persije do Jamajke uz podrobnu studiju jezika i svetske književnosti. Nadrealna humoristička revolucija.

– Ascend dolaze iz Aranđelovca i Beograda i sviraju old school heavy metal u modernom maniru. Dobili su nagradu publike na jubilarnom 10. BARF-u, a nastupili su i na Bunt festivalu na RTS-u. Uskoro će objaviti i svoj prvi studijski materijal u vidu EP-ja pod nazivom “Zero Hour”.