Punk svirka 24012020

Punk svirka u CK13! (5 minuta slave + G.R.I.M.M. + Between Two Sides)

24/01/2020
20:30 - 23:59


Mladi punk bendovi u CK13!

5 minuta slave

Novosadski  bend “5 minuta slave” nastao je 2014. godine, kao rezultat zajedničkog odrastanja članova ove grupe. Muzički nedovoljno potkovani, u samom početku, svirali su obrade. Vremenom sve više se okreću autorskim stvarima i svoj prvi demo album pod nazivom “5 minuta slave” objavljuju početkom 2018. Godine.

Iako zauzeti celo leto (Kulpinfest, Belgrade Beer Fest, Rock Village i mnogi drugi), pred kraj leta se okupljaju i konačno završavaju prvi studijski album “PMS u kući”.

Ekranizacijom “Lenke”, kao najslušanije sa albuma, dobijaju inspiraciju za novi singl “Anti-eko”, kojim na ironičan i duhovit način spajaju pank i ekologiju!

G.R.I.M.M.

Nakon tri godine postojanja i EP-ja iza sebe, Gorko Ritmički Izuzeci Masovne Manipulacije poznatiji kao G. R. I. M. M. početkom ove godine objavljuju i svoj prvi studijski album. Njihova priča kreće krajem 2016. godine kada grupa bijeljinskih gimnazijalaca odlučuje da osnuje svoj bend i da stvaraju svoju muziku. Ova ekipa vjeruje da muzika krije jedno mnogo dublje i ozbiljnije značenje koje u današnjem svijetu ostaje zanemareno. Tekstovi koji obrađuju ozbiljne, aktuelne teme, o kojima se danas uglavnom ćuti, predstavljaju kičmu svega onoga što ovi momci rade uz energiju na nastupima koja im je takođe u centru pažnje. U januaru izbacuju svoj poslednji single “Ana” sa svog debi albuma koji ovom prilikom i promovišu.

Between Two Sides

BETWEEN TWO SIDES (punk/rock, BG) – petorka koja svira punk rock od 2015. godine. Uz najsvežiju ‘Rose’ ekipa iza sebe ima nekoliko singlova, kao i demo EP pod nazivom ‘Anyway’. Trenutno rade na prvom spotu.

Cena karte za ovaj koncert biće 250 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.