Casillas 1.maj

RITA MOSS / CASILLAS / FLATLANDER @CK13

01/05/2022
20:30 - 23:30


Nakon zajedničke svirke u Novom Sadu 2018. godine, dva benda su se sprijateljila, izgradila čvrste veze i dali obećanje da će organizovati zajedničku turneju u budućnosti. Nakon odlaganja i diskusija u poslednje 3 godine, a imajuću u vidu smak sveta koji vreba iza ćoška, bendovi su odlučili: KADA AKO NE SADA?

Rita Moss je pank noise duo (bubnjevi i bas) iz Atine, Grčka, aktivan od 2009. Izdali su 4 studijska albuma. Njihovu muziku karakterušu faz bas, kreativni i potpuno opskurni ritmički paterni, duhoviti i eksplicitni tekstovi. Od 2017. godine, nakon priključenja prijatelja bendu, postaju hibridni trio, nasumično se menjaju za instrumentima, dodaju dodatne slojeve vlastitom muzičkom vokabularu, pritom se ludo zabavjajući.
Bandcamp

Casillas je četvoročlani nojz rok bend iz Novog Sada, Srbija. Aktivni su na andergraund muzičkoj sceni od 2012. godine. Uprkos brojnim promenama u članstvu, nesrećnih događaja koji su im promenili živote i koji bi slomili većinu bendova, Casillas je nastavio da radi, i ove godine konačno izdao dugo očekivani drugi album.
Bandcamp

Flatlander
Ekipa starih vukova iz raznih bendova (Face it, Whorses, Doy me kokosh) prže Doomsday instrumental rock.

Karta za ovaj koncert biće 400rsd.