Slušaonica-Beck

Slušaonica: Beck

19/11/2020
18:30 - 20:30


Pozivamo vas na slušaonicu posvećenu jednom od najoriginalnijih i najkreativnijih alternativnih muzičara iz prošlog i ovog veka – Beka Hansena. Kroz celu karijeru bio je i ostao istrajan u ispitivanju svojih kreativnih granica, muzičkih žanrova i pre svega svojih individualnih kapaciteta.

Slušaćemo pre svega album “Sea Change”, uz njegove singlove, odlomke sa drugih albuma, kao i saradnje sa drugim autorima.

Zbog trenutnih mera, broj mesta je ograničen i obavezno je držanje distance i nošenje maski u zatvorenom prostoru.

____________________

SLUŠAONICA U CK13!

Pozivamo vas da zajedno slušamo muziku.

Slušamo razne žanrove: funk, jazz, indie, glam rock, punk i druge…

U vreme kada muziku može imati svako, kada je sa interneta skidamo kao sa polica u hipermarketima, kada je prošlo vreme prave potrage za albumima, ono što nam ipak ostaje je da muziku slušamo zajedno. Da slušamo albume, a ne samo hitove, da muzici vratimo pravu pažnju, i podsetimo se da je njena svrhe da povezuje ljude raznih prostora i različitih perioda, a ne samo da zabavi. Muzika postoji i uvek će postojati mimo naših ličnih ukusa, ona nastaje u društvu, nosi obeležje vremena i prostora, socijalnog okruženja, ličnih odnosa…

Zato ćemo se kroz Slušaonicu vratiti korak unazad, i podsetiti se početaka nastajanja popularne muzike, istraživati muzičke žanrove i uživati.