the Name

The Name + Singless

21/02/2020
21:00 - 23:59


SINGLESS
Žanr: Alternativni rock, Punk rock

SinglesS, alternativni rock bend iz Obrenovca je osnovan 2012. godine i činili su ga Shomy na gitari i vokalu, Vaske na bubnjevima i Boša na bass gitari. Od samog osnivanja bend se bavi autorskim radom i radili su par svirki kao trojka. Ubrzo, na mesto druge gitare im se pridružio Crveni, čemu je sledilo i pravljenje i snimanje prvog albuma. Debitantski album benda “Waitin’ for a world to change” je objavljen samostalno od strane benda na par internet platformi. Posle duže pauze, bend trenutno radi i završava drugi album koji će i uskoro biti objavljen.

Članovi:
Miloš Pavlović Shomy – vokal/gitara
Miloš Vasiljević Vaske – bubnjevi/ back vokali
Bogdan Rističević Boša – bass gitara
Nikola Crvenković Crveni – gitara/ back vokali

THE NAME
Žanr: Alternativni metal, eksperimentalni rok

Prijatelji, pa tek onda autorski bend iz Beograda, nesvesno povlačeći inspiraciju iz svih mogućih manje i više očekivanih žanrova, sa stavom “važno je da se nama svira, ne šta drugi misle i žele da čuju”, nakon raznih faza i zajedničkih sviračkih susreta i projekata, nezvanično su ušli u novu eru razvijanja autorskog materijala 2009. godine. Članovi su se potom sretali kao bend u intervalima, snimili demo pesmu 2011. godine, 2014. imali niz aktivnih proba, i posle izvesne pauze, skoro deceniju po začetku prve pesme, snimali su i završili debi album pod nazivom “Years in the making”, na kom se našao gotovo sav materijal koji se razvijao tokom tih godina. Krajem 2018. godine, nakon što ostaju bez drugog gitariste, bend aktivno počinje sa probama kao definitivni trio, uz blago prilagođavanje aranžmana pesama sa debi albuma kao i formiranje novog uzbudljivog materijala, željni živog nastupa konačno rešavaju da stisnu zube i istupe na binu.

Članovi:
Momir Milošević – vokal/ gitara
Milutin Džunić – bas
Nikola Rakić – bubnjevi

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.