Radio zajednice CK13

Radio
Program

Radio zajednice CK13 je zvučno glasilo Crne kuće i zajednice okupljene oko nje. Radio smo pokrenuli zajedno, kao entuzijasti – amateri i profesionalci, fanatični u našim ljubavima prema umetnosti, i kao društveni aktivisti, oduševljeni idejom i zaneseni željom da stvorimo prostor za glasove i sadržaje na rubovima društvenog, umetničkog i političkog.Negujemo odnose zasnovane na samoorganizovanju i samoinicijativi. Vodimo se vrednostima slobode, solidarnosti, jednakosti, inkluzivnosti i kreativnosti, a radijskim programom koji kreiramo nastojimo da doprinesemo stvaranju sveta oslobođenog od fašizma, rasizma, nacionalizma, klasizma, specizma, seksizma, homofobije, transfobije i svih drugih oblika diskriminacije, nasilja i ugnjetavanja..  

Radio zajednice CK13 je otvoren: ako osećate da je vaš glas utišan ili ugušen, nedovoljno zastupljen ili pogrešno predstavljen u javnosti, ako je vaše pravo da slobodno mislite i izražavate se – uniženo, onda Radio zajednice CK13 može da postane vaš kanal komunikacije. Dobrodošli ste da kreirate radijske emisije i sadržaje, da predlažete teme i formate, da se udružujete i organizujete, i da iskoristite radijski prostor za slobodnu artikulaciju, afirmaciju, zastupanje, izražavanje i promociju vlastitih interesa, potreba i ideja.

Mi imamo moć da mislimo slobodno, da samostalno donosimo odluke i pokrećemo promene, a verujemo da smo u tome najuspešniji onda kada delujemo zajedno i solidarno.

Zato je Radio zajednice CK13 mesto na kojem se možemo sresti, otkriti jedni druge i biti tu jedni za druge.

Slušajte nas 24h!

Ili odloženo preslušavajte emisije na našem mixcloud nalogu.

Ponedeljak

19h U 4 uha
21h Prodorni glasovi
22h KUPEK (premijera)

Utorak

15h Radioteka
19h Preispitivanje
21h Zvučna komora LIVE

Sreda

19h Knjigofilija
21h KUPEK

Četvrtak

19h Art bioskop LIVE

Petak

19h VIS
21h Poslednja vremena

Subota

19h Uz pucketanje ploče