mamurlookućutipas
Muzički događaj 23. Mar 18. 21:00

Tagovi

1O godina Mamurlooka!

Karte će biti u pretprodaji od 10. marta u kafeu Pero (Železnička 10), po ceni od 200rsd, a na ulazu u klub biće 250rsd.

MAMURLOOK

Proslava 10 godina od prvog koncerta novosadskog benda Mamurlook! Iza sebe imaju veliki broj nastupa na festivalima i klubovima širom regiona. Sviraju pank i ska muziku sa primesama regea, bluza, pa čak i hard kora. Iako još uvek nisu izbacili debi album, njihove pesme su se našle na mnogobrojnim kompilacijama: Demonstracija mladosti, Mixer i sl. Uživo su energični, veseli i prave odličnu atmosferu uz koju ćete sigurno zaigrati. Šta da vam kažemo o bendu, što već ne znate, a ako ne znate, vreme je konačno da saznate. 10 godina nije šala!

UĆUTI PAS

Po prvi put u Novom Sadu nastupiće Ućuti Pas, lazarevački crossover bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Pobednici su Belgrade Demo Festa 2013. na kom su Milan Savić (bas) i Radovan Kušaković (gitara) takođe uzeli nagrade za najboljeg basistu i gitaristu. Iste godine ulaze u finale Zaječarske Gitarijade, otvaraju Belgrade Beer Fest i nastupaju po svim većim festivalskim binama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Muzika koju stvaraju okarakterisana je kao moćna fuzija više pravaca (hc, hip-hop, ska, reggae, fanky) začinjena saksofonskim deonicama i sve zajedno uokvirena sa dva vokala koji se odlično snalaze u bilo kom od navedenih pravaca. Trenutno aktuelni album prvenac pod nazivom ”Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da” na sebi nosi 10 numera i izdat je pod etiketom Nocturne Media.

BUNKER 13

Bunker 13 je oformljen u aprilu 2016. godine u Novom Sadu. Muzika je isključivo autorska, protkana iskrenom emocijom i energijom ozbiljnog garažnog benda. Kombinuju alternativni punk rock sa notom grandža, koji stilski osciluje od ambijentalne suptilnosti do pozitivne rok agresije. Nastupi prepoznatljivi po upečatljivom vokalu koji podržavaju eksplozivne gitare, distorzirani bas i energični ritam bubnja. Lirika je inspirisana socijalnim i društvenim motivima. Sastav su osnovali basista Ivan Černjak i gitarista Srđan Dragomanović. Posle manjih personalnih izmena, pored dvojice osnivača u postavi su se ustalili: Saša Danko na vokalu, Kirill Boyko na gitari i Biljana Šunjka na bubnjevima. Bend je izdao dva singla u svojoj režiji, treći se nalazi u pripremi, koncertno je aktivan i radi na prvom albumu.

Podeli na:

facebook twitter