Druženje 19. Jun 17. 18:00

Tagovi

Buvljak / Bistrionica / Pisalište

Infoteka CK13 vas poziva na proslavu treće godišnjice svog reotvaranja, koju će njen tročlani tim obeležiti spajanjem tri događaja koja će se u jednom danu odigrati u Omladinskom centru CK13.

Satnica:
18h Žur buvljak
18.30 Bistrionica na temu “Šta čitate?”
20h Open mic – učestvuju polaznici Pisališta i dobrovoljci iz publike

Infoteka CK13 je alternativna biblioteka sa velikim brojem knjiga koje se teže nalaze u drugim bibliotekama. Knjige iz Infoteke možete čitati u Crnoj kući, ali ih možete i iznajmiti i čitati kod vaše kuće. Infoteka poseduje blizu 1000 knjiga, časopisa i fanzina, kao i računar sa brzim internetom.

U hodniku između Infoteke i Otvorene kuhinje CK13 nalazi se Besplatna radnja. U njoj se čuvaju stvari koje se jednom mesečnom iznose u klub ili dvorište Crne kuće na događaju nazvanom Žur buvljak, koji postoji već dve i po godine. Ukoliko imate bilo šta što vam više ne treba, a nekome može da zatreba, donesite to na naš buvljak. Ovoga puta smo posebno zainteresovani za knjige. Isto tako, šta god vam se svidi na Žur buvljaku, možete poneti sa sobom. Novac je i dalje bezvredan.

Bistrionica je interaktivni govorni program, pokrenut početkom ove godine od strane Infotekinih volontera. Zamišljena je kao prostor u kojem se slobodno diskutuje o temama od važnosti za društvo, na otvoren način uz poštovanje kulture dijaloga, a prevashodni cilj je razmena mišljenja. Ovoga puta imamo nešto lakšu temu pred letnji raspust, a ona glasi: “Šta čitate?”

Pisalište je besplatna radionica kreativnog pisanja koja se već godinu i po dana održava u CK13. Dinamika okupljanja je jednom mesečno, sa povremenim vanrednim okupljanjima poput ovog. Pisalište je namenjeno svima koji nalaze zadovoljstvo u činu pisanja i kroz njega je do sada prošlo na desetine ljudi raznih generacija koji pišu sjajne pesme i priče, a neke od njih ćete moći da čujete već u ponedeljak. Kako se radi o otvorenom programu, svi prisutni koji to budu želeli, takođe će moći da se late mikrofona.

Vidimo se u ponedeljak!

Podeli na:

facebook twitter