Crvi

crvi-18
Muzički događaj 10. Nov '17. 21:00 Ulaz: 300 rsd

Tagovi

Osveženi i osnaženi, beogradska alternativna rock grupa Crvi ponovo jaše prostranstvima zemalja bivše Jugoslavije. Glavnu pokretačku i kreativnu snagu od samih početaka i dalje čine Damjan Babić i Vladimir Pejković, dok im se nedavno pridružuju i dvoje mladih i izrazito talentovanih muzičara – Sergej Sokolov iz benda Moloa na gitari i Andrej Mladenović iz benda Vizelj na bubnjevima.

Debitantski album “Piše nam se dobro” zvučna je kulisa predstave za one koji možda ne razumeju, te realnost za one koji shvataju ironiju samog naslova, a kao što je njihova muzička misao direktna i neposredna, tako i album precizno secira nemogućnost bega od neotkrivenog i neminovnog. Ono što Crvi na albumu pružaju slušaocima tvrdokorna je energija i transcedencija u nepoznato, a ono što ispuručuju uživo na koncertima mnogo je više od svega toga.

Osim pesama koje se mogu pronaći na albumu prvencu, koji je naišao na više nego pozitivan prijem regionalne kritike, na predstojećim koncertima Crvi će izvoditi i neke od novih pesama. Obogaćeni angularnim gitarskim teksturama i nadahnutim, intenzivnim udarcima, još odvažniji u svojoj beskompromisnosti i nepredvidivosti, Crvi nastavljaju da lutaju i osvajaju nove sonične teritorije.

Album “Piše nam se dobro” je kao download, po principu ”plati koliko želiš”, dostupan na bandcamp stranici benda, što znači da je i dalje besplatan za preuzimanje.

Fotografija sa naslovnice: Marko Kažić

Podeli na:

facebook twitter
iCal Import + Google Calendar
Događaj:
Crvi
Početak:
10. Nov '17. 21:00
Kraj:
10. Nov '17. 23:55
Ulaz:
300 rsd
« Lista događaja