DreddupTamerlanFM
Muzički događaj 04. May 18. 21:00

Tagovi

Frozen Moonlight I dreDDup I Tamerlan

DREDDUP (demonic electronic)
TAMERLAN (death folk)
FROZEN MOONLIGHT (melodic death metal/groove metal/metalcore)

O bendovima:

► DREDDUP
===========
dreDDup je nastao 1997. godine u Novom Sadu. Bend iza sebe ima sedam studijskih albuma i mnoštvo koncerata širom zemlje i sveta. Njihov zvuk opisuju kao demonic electronic/massacre industrial. Tokom godina radili su muziku za teatar i film. Nastupali su, između ostalih, i kao support bendovima poput The Prodigy, Marilyn Manson, Deathstars, DAF, Laibach, Noctiferia… Trenutno rade na novom albumu, a za ovaj koncert spremili su neka iznenađenja.

► TAMERLAN
============
Tamerlan je death folk projekat Timura Iskandarova. Projekat je nastao 2006. godine i iza sebe ima četiri albuma i nekoliko EP izdanja. Od samog pocetka projekta Timur istražuje mistične, minimalističke i okultne sfere akustičnog zvuka, obracajući pažnju na ambijentalnu jezu i mračnu energiju. Tamerlan projekat je menjao puno lokacija, pa se tako tokom godina šetao po Rusiji, Uzbekistanu, Turskoj i Srbiji. Uskoro planira rad na potpuno novom albumu, a ovo je nažalost oproštajni koncert Tamerlana sa srpskom publikom, jer Timur planira odlazak u inostranstvo na duži vremenski period.

► FROZEN MOONLIGHT
=====================
Frozen Moonlight su nastali krajem 2013. godine. Ovaj mladi bend svira kombinaciju Melodic Death Metala, Groove Metala i Metalkora. Promovisaće svoj novi singl “Cinder ” koji je izašao početkom oktobra, kao i deo novog materijala sa EP-a koji izlazi na jesen ove godine. Takođe, počastiće vas i svojim starim pesmama sa prvog EP-a “Dat Victoria Vires” iz 2014. godine, koji je Global Metal Apocalypse proglasio za najbolje srpsko metal izdanje iste godine. Bend trenutno čine Mlađa Nikolić, Branko Andrej Živković, Predrag Andrejević, Vanja Andrić, Nikola Juhas i Antonio Maletin.

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

 

Podeli na:

facebook twitter