Literarni program, Radionica 29. Jan 16. 21:00

Tagovi

PISALIŠTE – RADIONICA I JAVNO ČITANJE

Pozivamo sve zainteresovane da se u petak, 29. januara od 19 časova, pridruže ad hoc radionici kreativnog pisanja, koja će se održati u klubu CK13. Kako bismo znali okviran broj učesnika, molimo vas da se najkasnije do 26. januara u podne prijavite slanjem jednog vašeg teksta, pesme ili priče na mail: pisaliste@gmail.com

Nakon radionice, od 21 čas će biti upriličeno javno čitanje radova, pre svega onih koji su nastali na samoj radionici, ali i nekih drugih, zavisno od dogovora sa samim učesnicima. Za motiv ove radionice izabrali smo vrlo široku temu: „Putovanja“.

Pisalište je spontani koncept, još uvek u nastajanju, sa idejom da se dalje razvija zajedno sa samim učesnicima radionica. Za sada je dogovor da se okupljamo svakog poslednjeg petka u mesecu, da donosimo sveže radove, kao i da na licu mesta stvaramo nove, kako samostalne, tako i zajedničke. Nakon našeg prvog okupljanja, u novembru prošle godine, pokrenuli smo i blog gde je već objavljeno nekoliko tekstova:

https://kreativnopisanjeblog.wordpress.com/

U decembru smo našu radionicu spojili sa radionicom performansa, kojoj su učesnici doprineli svojim tekstovima na zadatu temu, dok su neki uzeli i aktivnog učešća u scenskom izvođenju.

Dakle, ako vam ovakav koncept radionica zvuči zanimljivo, pošaljite prijavu i dođite 29. januara od 19 časova u CK13. Ukoliko biste samo da prisustvujete javnom čitanju, vidimo se u 21h!

Podeli na:

facebook twitter