Muzički događaj 29. May 15. 21:00

Tagovi

Punk rock attack u CK13

Nastupaju: Fyn, Frontline, Potres i Tea Break.

Fyn – jedan mali, ali ne tako mali – već internacionalan bend, sa vise stranaca nego u autobusu za Minhen. Jedan Amer, jedan Poljak, jedan visoki sa brkovima i jedan mali, ali glasan, zagrejaće binu bez kokica i 3D naočara, u 1080p.

Frontline, kao nosioci štafete izvornog, ultimativnog novosadskog punk zvuka, ovog puta u ulozi domaćina. Ne baš na Limanu, ali svakako, za ove dođoše iz Beograda i Smedereva, itekako nativni. Kladionice već podgrevaju kvotu da li će te večeri dva boda uzeti poletna mladalačka energija ili iskustvo metuzalema?! Na vama je da se dobro spremite za okršaj titanskih razmera.

Bend koji 2015. godinu slavi svoj 24. rođendan, u rukavu ima još po nekog keca i novi EP, i odaziva se na POTRES. Prastari hitovi i prezentacija novih hitova su uključeni u cenu!

Ulogu uljeza te večeri, hodanja na mesečini srpskog jezika i kulture, odigraće Ti Brejk. Kabine sa simultanim prevodiocima, 3D naočarima, kokicama i ekranima sa 4K rezolucijom, za full ugođaj su obezbeđene za sve koji još uvek nisu postali fanovi ovog “sveCkog, a našeg” benda. Svojim poslednjim EP-jem su dobrano uzdrmali sve kritike, te pozamašna baza NS-fanova može da odahne, jer Tea Break stiže u vaš grad!

Podeli na:

facebook twitter